Saturday, September 10, 2011

RAYA meriah 2011


ASSALAMUALAIKUM!!!

kita masih di Syawal yang mulia... 
kesempatan ini CB nak ucapkan... SALAM AIDILFITRI 
untuk semua 
* emak n arwah abah
*keluarga2 CB 
*sahabat2 CB
--> di tadika NURUL IMAN PERLIS ( hehe korang ingat ke haha)
--> dak2 Sek Keb PERMATANG BERTAM ( geng Terbaik!!!)
--> SHBAT2 sek DMW Kpla BATAS.. ( ustazah & ustaz hehe)
--> geng2 KIPSAS pahang 
n dak2 Kipsas kat KUIS hahhaha ( leh tera tu ..jahat siot )

tak lupa CB nak ucapkan salam LEBARAN syawal ini ... dan maaf zahir batin 
untuk semua tenaga pengajar yang penah bertungkus LUMUIH...
untuk mendidik CB .. jadi cerdik..
hahha walau x pndai pown hehhe.. 
ape2 pon maaf ats dosa2 sye CIKgu.. dan MACEH sudi ajar sye hehhee

 H A B I S U C A P A N   R A YA D R I CB

NI GAMBAR2 DAK2 GENG terbaik!!!! SKPB BATCH 1995-2000
1ST SYAWAL....  kita orang mesti wajib berkumpul kat umah NANI hehhe
nani ni FArhani lah... owner umah ni... mmg 
kalau korang nak makan LONTONG.. ni la rumah terbaik korang leh choose hahha..
sedap bha.. lontong nya ... tak yang sama dengan ... air tangan die hehhehe

 tiga jejaka di belakang tu.. memg kite orang nye body guard la... alwys with us.. ( hak hak xleh blah ayat)
         ape2 ape pon die orang mmg best lah :) terbaik dari perut2 mak die org yang mengandung hehehhhe

 ni gambar CB dengan kawan2.. LADIES !!!! hahahha ... kite orang lama sanagt tak jumpa.. Una yang baju kelabu tu.. die study serwak... dengan CB mmg jarag2 la jumpe... NANI yang bju ungu sekrg dh bizi keje... raya depan leh dapat duit raya la kite dengan kak long hak hak hak.... masa ni kite org g beraya rumah NINI kawan kite rg gak... makan bihun tomyam .. hahhaa.. mmg best la.. 


time CB makan tom yam tu.. mmg x bertegur sapa lah.. mengadap FAV hehehe :) 





ni AIDA.. hehhe kawan sek kite orang... :) sekrang die dah famus dgn geng2 photog.. 
kalau korang perasan lah.. die penah de dalam majalah DARA.COM
hehehe
@ model la ni .. hahha .. raya tahun ni best .. macam2 ada ...
photogrphr kami time raya pon artis ... hahha ... :) carilah hahhaha 





hehhe haaa!! ni gambar special...
nak taw lanjut kena tanye die org haha..
AREF.. mu nak kasi tembikai kat spe tu ... :) hahahh!!!

ni time ni raya kat umah amit @ amirah.. hehhe ni aweks kat belakang tu
yang ain skit tu hahha
kali ni . raya .. main tempah2 dh hehehhe :) mudah dan senang hehhe
ape2 pown ... raya tahun ni best ... moga de lagi raya untuk kita 
jumpe kawan2 :) amin 


ni gambar kami reramai... 
mmg sempoi habis.. 
MEriah itu kegembiraan kami.. GELAK tawa itu... KEnangan kami
ampun dan maaf di pinta 
harap di maafin
salam lebaran syawal untuk semua 
semoga kita berjumpa lagi ...

salam sayang CB untuk kalian
teruskan jadi FOLOWER SYE ... :) 

daaaaaaaaa WASSALAM...

3 comments:

mOoN said...

aku x da.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Liyana said...

untunglahh raye ngn retis! ahaks!

she_dezz88 said...

moon :: huhuhu nak wat cm ne... die org jmpe ko.. aku lak xdak..

liyana:: hahaha .. choi kamu !!!