Tuesday, May 29, 2012

last prtikal.... 18 mei 2012

hehehhe masa ni .. kami singgah jmpe Hazami n kak Nazrah..kat Alor Setar
kat firm prtikal die org :) rindu sngat2 kat korang n besyukur.. sebab dapat jumpe
ape2 pown soory sngat2 sebb saya tak dapat nak bercakap dengan korang.. suara tak de..
hhehehhe :) tapi bergambar n senyum... tetap x mcm sakit kan :)
ni hari last... kami sorang2 duduk kat meja Tuan Shazril heheheh Maaf ye Tuan, menumpang sebentar untuk inteperim hehhe
moga2 de berkat lepas duduk di kerusi seorang peguam syarie :)
ni bersama Cik Shahida.. or kak ida yang sempoi n open maided.. suka sngat k.ida.. funny n seriuly senang berkongsi pendapat n pengetahuan
n thnkz kak ida.. sebab sanggup datang jumpe kami sebelum last kami melangkah dari firm Tetuan Shazril Khairy & Associates :)

ape2 pown  Jutaan Terima Kasih atas segala sumbangan dari pihak semua.
ni lak moment semasa lunch..
hehhe Cik Norma atau kak norma belanja makan di Pizza Hut kat Sunway Karnival ...
hehhehe TERIMA KASIH bebanyak ye kak norma
n tak lupa juga untuk kak fariza n kak ina...
hehehe enjoy !
ni lak moment kami dengan Tuan Jafni.. tuan suruh kami paggil die Encik
hehehe tapi kami asyik juga panggil dia Tuan hehehe
Tuan Jafni banyak beri tunjuk ajar kepada kami dalam bidang sivil..
sedikit sebanyak memberi ruang kepada kami dalam mengenal sebahagian
bidang sivil walau kami dri bidang syariah.
ape2 pown terima kasih ye Tuan ..

ni lak kat umah Tuan Shazril Khairy, Tuan wat majlis makan-makan dan menjemput kami
meraikan bersama sempena hari akhir kami di firma
 terima kasih tuan.. ni maaf la Tuan kami mampu bagi hadih tu jew kat Tuan
ongkosnye terhad ... :) maaf ye tuan

pada semua peguam2 SKM & ASSOCIATES..
terima kasih atas ruang dan peluang dari kalian berikan untuk kami
amat mengahargai
moga Allah merahmati dan membalas jasa baik kalian
terima kasih jua pada Tuan Shazril...
atas menerima kami seadanya...

:)
ikhlas:
EIZZAH SHAFINI MAHSHAR



4 comments:

Wardatul Solehah said...

so sweet... ok la.. xde sora pown asal snyum mnis... ^_^

segan lak ade gmbr aden yg terang lg bsuluh... huhu... nmpk cam ketua lak situ...hoho.. anyway thanks sudi dtg ziarah tmpt kitaorg.. cheewahh... ckp K'EL lak..huhu..

cntik gak blog..blog akk dh lma ..tp bru thun ni usik.. huhu..xtaw ler nk make up blog lg bru duk blaja2 memnblogkan diri.. (bhsa apa la eden guna ni.. asalkan fhm.. hihi) ...ni blog akk.. >> jmput ziarah... generasi87.blogspot.com

Wardatul Solehah said...

so sweet ur blog.. hehe,,,
thanks sudi ziarah kitaorg kt cni,, wlupn xde sorg.. asalkan snyummu mnis.. :)

segan lak ade gmbr yg terang lg bsuluh.. cam ketua lak kt ctu.. hehe..anyway thanks mik gmbr tuk kngn bsama... miss u all elweyz...

pape..lawat la blog akk yg ntah ape2 ni... generasi87.blogdpot.com

huhu.. bru nk blja mblogkan diri.. (bhsa apa ntah guna.. asal fhm suda.. hihi) ...

okies.. t.care

Wardatul Solehah said...

so sweet ur blog.. hehe,,,
thanks sudi ziarah kitaorg kt cni,, wlupn xde sorg.. asalkan snyummu mnis.. :)

segan lak ade gmbr yg terang lg bsuluh.. cam ketua lak kt ctu.. hehe..anyway thanks mik gmbr tuk kngn bsama... miss u all elweyz...

pape..lawat la blog akk yg ntah ape2 ni... generasi87.blogdpot.com

huhu.. bru nk blja mblogkan diri.. (bhsa apa ntah guna.. asal fhm suda.. hihi) ...

okies.. t.care

Wardatul Solehah said...

so sweet ur blog.. hehe,,,
thanks sudi ziarah kitaorg kt cni,, wlupn xde sorg.. asalkan snyummu mnis.. :)

segan lak ade gmbr yg terang lg bsuluh.. cam ketua lak kt ctu.. hehe..anyway thanks mik gmbr tuk kngn bsama... miss u all elweyz...

pape..lawat la blog akk yg ntah ape2 ni... generasi87.blogdpot.com

huhu.. bru nk blja mblogkan diri.. (bhsa apa ntah guna.. asal fhm suda.. hihi) ...

okies.. t.care